Бившият футболист на ЦСКА и бивш треньор на Хебър Пазарджик - Владимир Манчев, коментира предстоящото дерби между "червените" и Лудогорец, което според него може да реши титлата в полза на 31-кратните шампиони. Манчев смята, че ако ЦСКА спечели двубоя на стадион „Българска армия“, ще си гарантира титлата на 80%. Тази победа обаче няма да дойде никак лесно, като ще е нужна и подкрепата на феновете.

start-photo.bg
100 снимки

„Мисля да бъда на мача на „Армията“. Надявам се да стане интересен двубой, ЦСКА да победи и да зарадва феновете си. Искам всичко да се решава на терена и да няма простотии, за които да говорим след мача“, заяви Манчев пред „Мач Телеграф“.

„Един от плюсовете е голямата фенска подкрепа, която очаква отбора. Чисто като представяне, постоянството в резултатите е много добър атестат. В последните години ЦСКА не е бил толкова близо до титлата и сега има право да се нарече претендент за първото място. Другото, което искам да отлича, е характерът. Това беше основното за натрупването на толкова точки. Бих казал, че ако спечели в неделя, ЦСКА на 80% си гарантира титлата“, добави още Манчев.