Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Владимир Манчев, остана доволен от характера на футболистите си, които успяха да стигнат до равенство от 1:1 срещу Берое в последен мач от 15-ия кръг на efbet Лига.

„Точките не станаха три главно, защото не започнахме мача както очаквахме. Допуснахме някои неточности и да ни поведат в първите минути. Не знам на какво се дължи, може би на липса на концентрация. След това съм доволен, че се върнахме в мача“, коментира старши треньорът на Хебър Владимир Манчев след равенството 1:1 срещу Берое.

start-photo.bg
99 снимки

„За съжаление не успяхме да развием контраатаките си през второто полувреме. Досега допускахме при 0:1 да се разколебаем. Доста са нещата, които се опитваме да променим в отбора. Доволен съм, че играчите имат голямо желание и опитват да правят това, което тренираме през седмицата. И двамата ни вратари са много добри и разчитаме на тях. Очаквайте да направим всичко възможно да спечелим следващия си мач. Малко ни е трудно да поддържаме едно ниво на игра и концентрация през целия мач“, заяви още Манчев.

„Днес започнаха строителните дейности на стадиона ни в Пазарджик, а колко ще продължат, времето ще покаже“, съобщи Владимир Манчев.