Старши треньорът на Хебър Пазарджик – Владимир Манчев, сподели, че Левски заслужено е стигнал до успеха с 2:0 над неговия отбор. Той добави, че в Хебър ще гонят точки във всеки един мач до края на сезона.

„Загубихме, защото отборът на Левски успя да ни затрудни. Допуснахме грешки в отбрана и бяхме наказани. Бяхме предупредили играчите да внимават при тези подавания в централната зона, защото Левски има много добър преход, но точно там сгрешихме за първия гол. Статичните положения също ги тренирахме през седмицата, но не успяхме да се справим. Това бяха двете грешки, които доведоха до головете. Като цяло Левски имаше инициативата през целия мач. Ние се опитахме да се противопоставим доколкото можем. На моменти имахме добри разигравания, но в крайната фаза на атаката не успявахме да завършим по най-добрия начин и затова не успяхме да създадем голови положения“.

start-photo.bg
97 снимки

„Ние не можем да мислим вече за това колко ще се отрази. Загубили сме ги, вече мислим за следващите мачове. Опитваме се да вземе точки във всеки един мач, който остава до края, защото точкови ни актив е малък и трябва да наваксваме. Естествено, днес беше трудно. Поздравявам отбора на Левски, играха по-добре и спечелиха заслужено“.

„Така го разбирам футбола и така искам да бъде. Също така подкрепям ръководството в това отношение на нашия стадион да има европейки условия и да се играе добър футбол. Нашият терен е добър. Ще създаваме такива условия, за да може футболът да върви на по-високо ниво“.

„Притесняваме не само в този мач, но разполагахме с доста лимитирана резервна скамейка и опции като нападатели, защото имаше контузии през седмицата. Имахме и наказани играчи. Това, с което разполагахме, с това играхме“, заяви Манчев.