Венцислав Димитров е член на Надзорния съвет на Левски, където отговаря за финансите в клуба. Въпросите към него бяха на тази тема и най-вече за консултантския договор с футболния клуб на фирмата РС Консулт АД, която е от групата компании на генералния спонсор Palms Bet.
 
"Като финансист работя с цифри, не съм голям оратор. Това че има договор за управление с консултанска фирма започна да битува в общественото съзнание. Мисля, че Ивков го определи така, аз също съм го наричал така, но не е. Ще отговоря и защо. Първо - защото е нарушение на правилата на УЕФА. Второ - когато има такъв договор за управление, техен представител се вписва като член на Управителния съвет, така се прави по закон. Този  договор е пред мен и е записан като договор за маркетингова и рекламна дейност. Спонсорът има право да предложи член на Управителния съвет и това беше Разпопов. Той обаче си тръгна още през септември и оттогава РС Консулт няма представител в УС. Фирмата може да предложи или да даде мнение за бизнес стратегия например, но не е задължително клубът да се съобрази с него. РС Консулт не определя и треньора на отбора.
И още нещо. Ако някой участва в управлението, той трябва да бъде вписан в Търговския регистър. Такъв човек няма, така че това са фантазии за управлението на клуба
 
Дупка в бюджета винаги е имало. Преди 1,5 г. беше 1 млн., но благодарение на спонсора и феновете сега сумата е много по-малка. Тенденцията е да стане нула на нула и да започнем да излизаме отгоре, погасявайки и  стари задължения.
 
Скоро ще излезе официалният финансов отчет за 2022 г., но твърденията, че сме изкарали милиони, не отговарят на истината.  Спонсорите излязоха с инфо, че са похарчили 980 000 директно от РС Консулт и още толкова от други техни компании. Отделно от това спонсорът е дал още 7-8, а може би и 9 милиона.  
 
Да, Левски има да дава 500 000 лева на спонсора по този договор, но още не са ги поискали. Съгласете се, че не е нормално някой да прави нещо без да му се плаща. 
 
Фактурите имат давност 5 години и ако не си поискат парите, те влизат като печалба в клуба. Не е редно да се взимат проценти от някои приходи, като даренията на феновете. Главната счетоводителка обърна внимание на това и Ивков поиска те да отпаднат от даренията. Затова бяха направени кредитни известия със задна дата, това е обратното на фактура, за да не се дължат 10% върху даренията.
 
На 20-ти април, когато е падежът, ще бъде платена последната заплата на Стоилов и треньорите. Нищо друго не се дължи", обясни Димитров.