На извънредната си пресконференция Наско Сираков заяви, че вече не е „пазител на акциите“, а мажоритарен собственик на Левски. Той сподели още, че сдружението „Левски на левскарите“ е провален проект.

„Няма нито едно решение за година и осем месеца, откакто Стоилов е дошъл, едно решение няма, което те да са взели и то да е бламирано от мен или генералния спонсор“.

„Този клуб и до момента се управлява от Ивайло Ивков като изпълнителна власт. Не съм говорил с него от месец и половина. Друго да ви кажа, този клуб, повече от година, след като дойдох, имаше само една оферта от друга бетинг компания, която даваше за 5 години 5 милиона, а аз намерих спонсор, който много е наддал до момента и изведнъж имаше проблем.

„Говорих с Мило Борисов и му казах, че сега е моментът да дадат пари напред. До две години Левски пак ще е на печалба и изведнъж те станаха лошите. Вече не съм пазител на акциите, аз съм мажоритарният собственик на Левски, да си го набият в главите. Като не си платя членския внос, ще отпадна от „Левски на левскарите“, а аз нямам никакво намерение да го плащам. Това е мой проект, а те от месеци се обръщат срещу мен.

"Това е провален проект, мой проект, а те от месеци се обръщат срещу мен. Обявих го преди две години и осем месеца още, че когато Левски си стъпи на краката да стане отбор на привържениците. Само че не да ми израждат тази идея и да се изтъпанят с лицата си седем човека в Управителния съвет, а „сините“ фенове не могат да ги гледат".