В момента има много запитвания за наши футболисти, но няма нито една конкретна оферта. Това разкри президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред „Мач Телеграф“ след успеха на „белите“ над Берое с 3:2.

„Непрекъснато различни клубове се интересуват от нашите футболисти, най-вече младите. Няма обаче оферта. Победата над Берое? Най-после. Много важен успех, който ни дава спокойствие. Беше труден мач. Радващото е, че момчетата се раздадоха и показаха най-доброто от себе си“, коментира още босът на тима.

Антон Узунов
54 снимки

„Ако Калоян продължи да вкарва така, вероятно ще спрем да търсим нападател. Исмаил Иса? Не, глупости. Когато го искахме преди години, той предпочете да ходи в Черно море, преди това в Берое. Иван Минчев също отиде в Стара Загора, а сега е къде? В Северна Македония. Ами... ето“, допълни Стефанов.

„Ще вземем играчи, които да ни вдигнат класата. Има много предложения за такива, но не сме се спрели на никого все още. Ще разгледаме внимателно ситуацията и ще преценим дали ще вземем“, сподели още той.

Lap.bg.
9 снимки

„Тежката серия от мачове не предстои. Тя започна още от първия кръг. С Левски, Ботев Пловдив, Берое, да не би да са били лесни мачове? Сега, каквото сабя покаже. Идват мачове с Локо Пловдив, ЦСКА и Лудогорец. Със сигурност да е лесно, но аз винаги съм бил оптимист. Вярвам, че ако момчетата играят освободено и покажат какво могат, ще имаме успех“, сподели Венци.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“