Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори след победата на своя отбор с 1:0 над Арда. Той коментира и случилото се пред БФС през седмицата.

“Тежък мач, имаха своите положения. Важното е, че победихме. И грозната победа е хубава”, започна Стефанов.

„Преди 2-3 месеца ги поканих, нали искаха диспут. Като иска да дойде, а на при тези дечица, където ги е изкарал да чупят. Този човек трябва да понесе цялата отговорност. Да отидеш да закараш там децата, да ги подстрекаваш. Трябва да бъде наказан за подстрекаване за извършване на вандалски действия. Искам да го попитам за какво иска да стане президент”.

„Не смея да обясня на Бакеро какво се случи, защото ще помисли, че живеем като аборигени. След като можеш да претендираш, че 60 или 70 клуба са застанали зад теб и ти си президент, значи си много прост. В българския футбол има много клубове, над 600. Би трябвало малко да се чукнеш в главата, ако има нещо в нея. За момента виждам само желания без покритие. Щял да направи с много пари… Как? Ще извади пари от неговия джоб? Ако ми покажете един човек, който е пил кафе от него”.

„В понеделник ще бъда в Бояна, а той дали ще дойде… Сега ще го видим дали има панталони. Да каже какво иска. Ние само на Конгреси ли ще си играем? Стигна толкова. Ако съм на Боби, ще му дам един Конгрес, да го сапунисат и да си ходи. Той ще е президент, един ще живее в Англия, друг в Испания. Как ще стане?”, попита Стефанов.