Президентът на Славия - Венци Стефанов,  коментира жребия за Лига Европа, който отреди "белите" да се изправят срещу албанския Кукеси в първия предварителен кръг на състезанието. 

"Очаквам труден мач за Славия. Лесни албанци няма! Щом ще играят в Лига Европа, явно имат някакви футболни достойнства", заяви босът на "белите".

Относно изказването на собственика на Локо Пловдив - Христо Крушарски, който обяви, че до няколко дни ще може да каже кой ще е новият шампион, Стефанов коментира в типичния си стил. 

"Ицо е бил развеселен, когато го е казал това нещо пред журналистите. Дейвид Копърфийлд не би могъл да каже, Ицо Крушарски ще го каже... Той какъв е?! Да не гледа на пъп?"

Стефанов не пожела да коментира двубоя между двата отбора, носещи името ЦСКА, но отличи представянето на Мартин Камбуров. 

"Нито едните са слаби, нито другите са слаби. Мартин Камбуров вкара гол, което е нормално, той не е от вчера. Момчето от 25 години само вкарва. За ЦСКА или добро, или нищо. И за двата", завърши президентът на Славия.