Президентът на Славия - Венци Стефанов, реагира остро срещу клубовете, които искат пари от държавата и БФС заради спирането на първенството. Той заяви, че недоумява защо Христо Крушарски намесва името на Емил Костадинов за президент на БФС, след като никой не го е издигнал.

Ето какво заяви Венци Стефанов пред Gong.bg: 

"Уважение към моя приятел Христо Крушарски, но не разбирам защо намесва името на Емил Костадинов. Не знам дали той въобще има намерение да се кандидатира за президент на БФС. Какво от това като не го подкрепя? Не може Крушарски да иска пари от държавата и БФС. Една седмица е минала и дайте да искаме пари.

Откъде да ги намерят, след като в момента няма футбол? Препоръчвам на такива хора да си седнат на з.......е, за да не ги хване коронавирусът. Искали първенството да се прекрати. И какво ще постигнем с това? Да изхвърлим играчите на улицата ли? Те да не са някакви парцали. Влез като мъж и обясни на футболистите, че ситуацията е сложна и те ще те разберат. Не да искаш пари от държавата и БФС. Аз съм против да се спира първенството.

По-добре да изчакаме решението на УЕФА и държавата. Какво ще постигнем като го спрем? Ще спрем вируса ли? Или пък ще вдигнем нивото на футбола? България играе бараж за Европейско първенство. Ама някои хора тичат преди вятъра. Ще ги посъветвам да не бързат толкова. Защото "бързата кучка слепи ги ражда".