Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира, в типичния си стил, актуални теми свързани с "белия" клуб и българския футбол.

"Сигурен съм, че Славия ще се представи добре през пролетта. Убеден съм, че ще отстраним и Локомотив (София) за Купата. Проведохме добра подготовка. Светослав Вуцов може да бъде следващият голям трансфер на клуба, но трябва да изиграе стабилен пролетен полусезон", заяви Стефанов пред БНТ.

Бих предпочел Ивайло Чочев за "Футболист на годината". Груев-младши е добро дете, но ние нищо не знаем за него. Ако с два мача за националния отбор, може да стане №1.... Има голям потенциал. През следващите години, може би...

Гошо Петков тренира повече от другите. За мен той е лидер и вдъхновител. Помага много на Загорчич. Ще играе, докато може и прецени старши-треньорът. Има програма, която се спуска от УЕФА и БФС. Мъри работи при богатите. Видя как е, хубаво е и в Дубай! Рецептата е проста. Държавата прави в 15 града хубаво отопление на стадионите вместо нови стадиони. Прави се конкурс, идва фирма, слага се отоплението и така се решава въпросът да се играе и през януари. Не може да играем, само когато е време за плаж.

Държавата обеща, че ще помогне за стадионите на Левски и ЦСКА, ама... А на мен колко са ми обещавали!".