Наставникът на Левски Лом Емил Велев изрази задоволство от представянето на тима му срещу Левски. Проверката на "Герена" завърши 1:1, а новакът във Втора лига игра много добре преди почивката.

"Стана хубава контрола. Нещата, които исках да ги видя, до голяма степен се осъществиха. В тези мачове резултатите не са важни, но никой не иска да губи. Всеки спечелен мач е бонус и дава самочувствие на отбора. Засега сме привлекли само два футболисти. Другите са от миналата година, като имат голямо желание да се докажат във Втора лига. Затова и не сме обявили целта през следващия сезон, като основното е да се стабилизираме във Втора лига. Търсим играчи на почти всички постове. Трябва да са качествени, а такива трудно се намират", каза Велев.

Кокала коментира и бившия си тим Левски. Както е известно, той е последният треньор, донесъл титлата на "Герена", през 2009 година.

"Винаги съм казвал, че Левски трябва да разчита на юношите си. Видяхте, че играха само с един чужденец - Бари. Това е похвално. Второто полувреме само те играха. Вярно е, че има обективни причини за това, тъй като водим тежка подготовка и съм избирал мачовете относно подготовката. Сираков би трябвало да има решение, което да се види в следващите дни и седмици. Не е лесно да се намират спонсори и пари. Левски е голям клуб, като може би трябва по-голямо старание, за да се намерят такива неща. Виждам, че Живко Миланов има сериозно желание за работа. Иска отборът му да бъде добър, но както и той казва, липсата на яснота притеснява него и играчите. Те обаче трябва да играят".