Новият треньор на ЦСКА – Саша Илич, вече е подготвил троен трансферен удар, пишат медиите в Сърбия, цитирани от „Мач Телеграф”. Той е склонил трима от най-перспективните играчи на вече бившия си тим Чукарички да преминат на „Армията”.

Става дума за левия бек Йован Роганович, който е черногорски национал. В тази зона на ЦСКА настъпи вакуум, след като Брадли Мазику отказа да преподпише договора си. Роганович е на 21 години и има 11 мача за юношите старша възраст на Черна гора.

Друга цел на Илич е 22-годишното ляво крило Алекса Янкович. В тази зона ЦСКА разполага с Яник Вилдсхут и Йоан Баи, които се представиха слабо през миналия сезон. Янкович имат два мача за младежките национали на Сърбия.

Третият уговорен е дефанзиният халф Йован Лукич, който е само на 20 години, но беше с ключово значение за третото място на Чукарички в крайното класиране на сръбското първенство.

И тримата имат договори до лятото на 2025 година, което значи, че предстоят сериозни преговори за привличането им, допълват в Сърбия.