Нападателят на ЦСКА - Майкъл Естрада, започна все по-често да бележи голове за „червените“, но това не му помогна да попадне в списъка на националния отбор на Еквадор, за който игра като титуляр по време на Световното първенство в Катар.

Естрада последно отбеляза във вратата на Хебър Пазарджик, а преди това се разписа срещу Локомотив Пловдив и Локомотив София. В Еквадор обръщат сериозно внимание на списъка на националния селекционер, който отново не е повикал играча на ЦСКА.

startphoto.bg
31 снимки

„От 29 септември Естрада изигра 6 мача като титуляр от 7 възможни, отбеляза 4 гола и направи 1 асистенция, но въпреки това не получава повиквателна“, пишат в родината му.

Еквадор ще играе мачове с Венецуела и Чили през тази пауза в първенството, а дори аржентинското издание „Оле“ съжалява, че нападателят на ЦСКА – Майкъл Естрада, да не е повикан в националния отбор.

„Футболното му ниво се подобри през последните седмици, като бележи голове с ЦСКА. От 29 септември Естрада беше титуляр в шест от седем срещи на отбора си, в които отбеляза четири гола и направи една асистенция. Нападателят, който беше титуляр през целия процес до Световното първенство през 2022-а година в Катар, загуби позицията си“, пише изданието.