Медиите в Хаити потвърдиха новината, че представителят на МЛС Ню Йорк Сити има интерес към звездата на ЦСКА Дюкенс Назон. Местното радио „Креол“, цитирано от „Мач Телеграф“, дори твърди, че сделката е почти сигурна.

Американците, които са част от компанията „Сити Груп“, която притежава шампиона на Англия – Манчестър Сити, все още са в начална фаза на желанието си да привлекат нападателя. Очаква се те да го гледат в близките месеци и чак тогава да направят оферта за него.

start-photo.bg
76 снимки

В Хаити обаче вярват, че сделката да Назон е на финалната права.

Феновете на Ню Йорк Сити имат големи надежди, че Дюкенс Назон ще акостира в тима. Поне това показва страницата в „Туитър“, която следи и коментира случващото се около Ню Йорк Сити. Според нея към днешна дата няма такъв шанс „червените“ да пуснат Назон в тима.

„ЦСКА се бори за титлата в България, а Дюкенс е основен реализатор на отбора. Няма шанс да ни го продадат сега. Евентуално това ще стане лятото и то, ако от Ню Йорк Сити направят добра оферта, защото българите в никакъв случай няма да се разделят лесно с Назон“, анализират в САЩ.