От утре ЦСКА стартира тренировки след 4 дни почивка, като те ще бъдат малко по-различни за крилото на „червените“ - Яник Вилдсхут. Той ще започне да получава допълнителни напътствия от треньора Стойчо Младенов и неговите асистенти, като целта е опитният играч да излезе от дупката, в която се намира. Нидерландецът все още няма гол с екипа на ЦСКА, а пропуските му дразнят много фенове на „армейците“. Треньорският щаб на „червените“ се надява след паузата Вилдсхут да сложи край на головата си суша.

„Яник прави всичко по най-добрия начин, той е изключително ефективен във всяка фаза на играта, просто последното му докосване винаги е грешно. Това е причината и за психологическата дупка, в която се намира. Той може и трябва да излезе от тази ситуация. Разбира се, ние ще му помогнем, най-малкото с доверието, което ми се гласува във всеки мач, защото той показва класа“, коментира по въпроса Стойчо Младенов.

30-годишният футболист е изиграл 1535 минути в 21 мача след трансфера си на „Армията“, но така и не успява да открие пътя към вратата на противника. Последният гол на Вилдсхут е на 22 април, когато той носи екипа на Макаби  Хайфа срещу Апоел Афула за Стейт къп.