Ръководството на ЦСКА умува къде отборът да проведе зимния си подготвителен лагер. Смята се, че се обсъждат две дестинации – Турция и Испания. „Червените“ познават много добре и двете места, след като именно там се готвеха в последните шест години.

След завръщането си в елита столичани винаги отсядаха в испанския курорт Марбея, където времето е доста по-топло спрямо в България по това време на годината.

https://start-photo.bg/
74 снимки

Пандемията от коронавирус обаче принуди от ЦСКА да сменят локацията и в началото на 2021-а година те пътуваха до Алания, Турция. На „Българска армия“ обаче явно са останали доволни от условията в южната ни съседка и през миналата зима се върнаха в Алания, а след това се преместиха в друг местен курорт – Белек. Любопитното бе, че част от подготовката им беше възпрепятствана от първия снеговалеж в този район на страната от близо 4 десетилетия.

Сега столичани отново са получили оферти както от Турция, така и от Испания за тазгодишната си зимна подготовка. Очаква се окончателното решение за това къде ще се проведе лагера, който ще се проведе във втората половина на месец януари, да бъде взето скоро.