Сумата, която ще плати ФК Брюж за бразилския нападател Игор Тиаго, е 7,5 милиона евро, твърди voetbalnieuws.be. Изданието уточнява, че сделка все още няма, но това е цената, поставена от българския шампион Лудогорец за играча. И също така уточнява, че и други белгийски клубове проявяват интерес, между които и Генк. Други белгийски медии обаче съобщават за доста по-ниска цена на Игор Тиаго.
 
Спортният директор на разградчани - Георги Караманджуков, вече заяви, че парите, които в Лудогорец очакват за бразилеца, са рекордни за трансфер от български отбор в посока Западна Европа.
 
Другата новина от ФК Брюж от днес е, че вече има нов треньор. През следващата кампания "синьо-черните" ще бъдат водени от норвежеца Рони Дейла, който постигна споразумение да си разтрогне договора със Стандарт Лиеж. Компенсацията, оценена на 2 милиона евро от пресата , ще бъде изплатена на Стандарт, който имаше договор с Дейла до юни 2025 г. До момента начело беше наставникът на вратарите Рик де Мил, след като клубната легенда Карл Хуфкенс се провали и беше уволнен./БТА