ЦСКА е в яростно търсене в привличането на нов централен нападател, след като през последните седмици вече се раздели с няколко. Реномираният германски репортер, що се отнася до трансферни новини, а именно – Флориан Плетенберг, потвърди, че „червените“ са в напреднали преговори с футболиста на германския Дармщадт Филип Стоилкович.

24-годишният стрелец може да акостира при столичани срещу 1,5 милиона евро пък потвърждава друг негов колега.

ЦСКА има амбицията да вземе футболиста с договор за три години, а той ще пристигне моментално при отбора на Томислав Стипич.

start-photo.bg
90 снимки

Стоилкович е родом от Швейцария и е младежки национал на „кръстоносците“. До този момент през кариерата си е играл за ФК Сион, ФК Арау, юношите на Цюрих и тези на Хофенхайм. Стоилкович също така е обличал фланелката на Кайзерслаутерн и Хофе при мъжете. До този момент има изиграни 144 срещи, в които е вкарал 58 гола, а също така е подал за други 16.

Припомняме, че столичани започнаха първия си официален мач от efbet Лига с двама млади българи - Петко Панайотов и Георги Чорбаджийски, срещу Лудогорец в Разград, а младоците показаха страхотно желание и игрови качества при загубата с 0:1 от разградския шампион.

подкрепя българския спорт