Отборът на Левски предяви претенции за дузпа в 70-ата минута на мача срещу Крумовград. Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ от 24 кръг на efbet Лига завърши при 0:0.

Удар на Асими Фадига рикошира в краката на противников играч, а след това срещна и ръката на Божидар Кацараов. Ивайло Ненков изчака проверката на ВАР, но в крайна сметка поднови играта без наказателен удар за "сините".

Много трудно може да се каже дузпа, при положение, че ръката не е отлепена от тялото. Тя е прибрана до тялото и още повече, че попада там след рикошет. Затова мисля, че тук не може да се даде дузпа. Не, че не може, но по-правилното е, да не се даде“, сподели анализаторът на DIEMA SPORT Младен Стоев.

В студиото беше и легендата на Левски Емил Спасов, който направи интересен коментар на ситуацията. Какъв? Вижте във видеото.

@gong_bg Емо Спасов за евентуална дузпа на Левски: Ако бях аз, щях да я свиря #levski #levskisofia #levski1914 #levskisofia1914 #levskisofia⚽💙 #levskisofia💙💙💙 #levskisofia💙💙🔝 #levskisofia💙 #levskisofia1914💙⚽ #левски #левскисофия #левскисофия1914 #левскисофия💙💙💙💙 #левскисофия1914💙🤍💙🤍💙🤍💙 #левскисофия💙 #левскисофия1914💙🤍🏅🥇🏆🔐 ♬ original sound - Gong

За Играч на мача беше избран Мартин Петков: