Старши треньорът на Арда, Александър Тунчев, изрази своето разочарование след загубата на неговия отбор с 0:1 от Локомотив (Пловдив) на старта на Първа лига. Според него, тимът му е заслужавал да спечели поне точка от този двубой.

"Загубихме този мач, но мисля, че можехме да спечелим поне точка," сподели Тунчев след срещата. "През втората част създадохме няколко ситуации, не ни достигна завършващия удар. Постарахме се, опитахме се, но за съжаление не успяхме. Отбелязахме гол през първото полувреме, но има ВАР и са преценили, че има засада."

Тунчев подчерта, че съдийството не е оказало влияние върху резултата на мача. "Мисля, че съдийството днес не е повлияло. Няма от какво да бъдем недоволни в този мач от съдийството," каза той.

Той също така анализира първото полувреме, отбелязвайки, че отборът му не е успял да вземе вторите топки и е липсвал играч, който да се намеси ефективно.

"Твърде е рано да говорим за новите футболисти. Със сигурност имат доста по-голям потенциал от това, което показахме днес," допълни наставникът на Арда. Тунчев също разкри, че клубът активно търси да привлече нов полузащитник, който да укрепи състава.

подкрепя българския спорт