Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че е доволен от реакцията на играчите му, които са успели да се върнат към победите след поражения от ЦСКА и Ботев Пловдив. Днес локомотивци победиха с 2:0 Берое и ще се борят до последно до място в топ 6 за втората фаза на шампионата.

LAP.bg
7 снимки

"Важна победа за нашия отбор и наистина тя не дойде никак лесно. Играем срещу Берое, който е много добър отбор. Въпреки някои неща, които се случиха в този клуб, те имат много добри играчи и много добър треньор.

"Да, при нас имаше напрежение след загубата от Ботев Пловдив в дербито, от ЦСКА за Купата. Имаше нервност, но някои хора твърдяха, че ще спечелим срещу Берое още преди да е започнал мача и ще победим с лекота, което няма как да стане. Видяхте, че не беше така и е нормално да имаме трудности.

"Червеният картон на Берое някак ни отпусна и докато ние получихме червен картон, чак тогава се пробудихме и започнахме да играем. Може би тези загуби, които ни се струпаха – в дербито и от ЦСКА, по някакъв начин дават отражение. И е нормално да се вижда в играта ни.