Наставникът на Арда Александър Тунчев не бе доволен от представянето на неговия отбор по време на загубата от датския Вендсисел. Все пак специалистът е на мнение, че проверката е била полезна, за да се види на кои играчи може да разчита през сезона.

“Не мога да кажа, че съм доволен от днешния мач. Не се получаваха нещата, може би си мислехме за утрешното пътуване към България, което мен не ме устройва, но пък това ми дава информация на кого мога да разчитам през сезона. Много са нещата, които не ми харесаха. Нямаше агресия, контрол на топката. Все пак полезна проверка, за да си сверим часовника".

"Аз не бих се отказал от някой, който може да помогне на отбора. Не мисля, че Исак може да увеличи класата ни. Ако взимаме някой и то извън ЕС, трябва да е класа над останалите. Не резултатите са най-важни, а да сме готови за първия мач. Мисля, че сме готови и ако подхождаме сериозно във всеки един двубои, ще вървим напред. Трябва да си поставяме цели, а не да живуркаме да мине мач и да дойде следващия”, каза Тунчев.