Треньорът на Арда Александър Тунчев бе доволен от победата на своя отбор срещу Локомотив с 5:0, но сподели, че ще се опита да "приземи" своите играчи през следващата седмица, както и че

"Много съм доволен с оглед на това, че отбелязахме пет гола и създадохме много положения за попадения. Бяхме по-агресивния отбор и контролирахме през по голямата част ситуацията на терена и това ни доведе до успех. Когато имаме такива футболисти, опциите са доста по-големи. Разполагаме с доста добри играчи във фаза атака, видяхте и тези, които влезнаха.

Не един и два пъти съм споделял на футболистите, че статичните положения решават мачове. Разполагаме с добри изпълнители, преди имахме такива ситуации, но явно не успяхме да се пласираме добре. Надявам се да продължаваме така, както днес", сподели наставникът на Арда

"Неприятно е това с Локомотив, със сигурност не му е лесно на Томаш. Бил съм в тази ситуация, не е лесно, трябва да намерят начин да излезат от нея. Има неща, върху които да работим, няма нужда да се заблуждаваме. Но това, което направихме днес, ни се получи", продължи треньорът.

"Ще се опитам през следващата седмица да снижа моите играчи, да не летят в облаците. В България знаем, изиграем два-три добри мача и си мислим, че другите отбори сами ще се бият. Предстои ни двубой срещу много сериозен тим", завърши Александър Тунчев.