Ботев Враца и Левски излизат един срещу друг в един от най-интригуващите мачове от 8-ия кръг в efbet Лига. Двубоят на стадион "Христо Ботев" започва в 21:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. Рефер на сблъсъка е Георги Гинчев.  
 
Ботев Враца е доста неудобен съперник за Левски. Домакините загубиха само веднъж в последните 5 мача между двата отбора. Миналата година пък "сините" не успяха да победят врачани в редовната кампания. На стадиона под връх Околчица Левски загуби с 0:2, а мачът на "Герена" завърши 0:0.
 
Ботев Враца има две победи в първите 7 мача от efbet Лига - у дома срещу Ботев Пд и Спартак Варна.
 
Във Враца очакват двубоя с Левски с огромно нетърпение и се очаква стадионът да бъде пълен. Добрата новина за Росен Кирилов е завръщането на Браян Переа в състава, след като пропусна гостуването на Славия.  Освен това в тима ще се присъединят две нови попълнения от френския Тулуза. Клери Сербер и Том Рапнуй обаче ще пристигнат в началото на другата седмица и няма да са на линия за двубоя с Левски.
 
В групата на "сините" отново е Николай Михайлов, но се очаква под рамката да застане Пламен Андреев. Опитните Георги Миланов и Ивелин Попов, които влязоха като резерви миналия кръг, най-вероятно ще поведат отбора от първата минута на стадион "Христо Ботев".