Трима играчи на ЦСКА не са взели участие във вчерашното занимание. Заради леки травми пълноценно с тима не са се готвели бранителят Раул Албентоса, халфът Тиаго Родригес и нападателят Томи Юрич. Информацията е предадена от вестник "Тема спорт".

Проблемите на Албентоса и Юрич не са притеснителни и двамата би трябвало да са на линия за днешната тренировка. Вероятно ще запишат и минути в спаринга със Струмска слава. От друга страна Тиаго няма да се готви и днес с тима, така че той едва ли ще играе в заключителната контрола.

Това ще позволи на италианеца Стефано Белтраме да е титуляр във втори пореден двубой след този с Яблонец (0:0). Плеймейкърът остави добри впечатления в контролата с чехите. Той се намира в добра кондиционна форма, като последното му участие в официална среща е било в средата на януари.

Обилният снеговалеж в София не смути “армейците” и не наруши плановете на отбора. “Червените” бяха организирали специална техника, чрез която един от терените в Панчарево беше почистен бързо и тренировката вчера се състоя по план. От клуба увериха, че в събота “Армията” ще е подготвен и за контролата със Струмска слава.