Наставникът на новака в елита Крумовград - Неманя Миланович, сподели мнението си след изненадващия успех на старта на сезона в efbet Лига срещу шампиона Лудогорец с 3:1 на Спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“.

Старши треньорът бе доволен от видяното, но призна, че късметът е помогнал на тима му да започне с победа в елита.

„Имахме доста късмет. Лудогорец бе по-добрият отбор днес. Физически също стояха по-добре от нас, но ние се борихме докрай. Искам да поздравя момчетата и най-вече Янко Георгиев, който направи страхотен мач“, заяви Миланович.

Startphoto.bg
93 снимки

„Ние водехме на полувремето и знаехме, че можем да спечелим този мач. Трябваше да останем концентрирани до края на мача. Направихме и промени, които се отразиха добре на състава“, каза още той.

„Наистина е много трудно, когато имаш нужда от подсилване и имаш много нови футболисти. Изключително важно бе за нас, че започнахме с победа. Трябва да продължим да работим физически, защото в този аспект от играта не сме готови“, сподели още сърбинът.

„Записах си няколко индивидуални грешки в тефтерчето. Трябва да бъдем по-агресивни в следващите си мачове. Нямаме какво да губим срещу ЦСКА, би трябвало да сме по-сдобри срещу тях, защото ще имаме още една седмица за подготовка“, завърши Миланович.