Треньорът на ЦСКА 1948 - Николай Панайотов, заяви, че отборът продължава да гони челните места, въпреки че се раздели с двама титуляри - Георги Русев и Симеон Петров, и не им взе заместници, а освен това няма да се готви в чужбина и ще има лагер само в България. 

"Честита Нова година. Започваме нормално. Имаме два изходящи трансфера и на този етап нямаме нови. Казвам това, което знаете със сигурност. На този етап е това. Дали ще има нови изходящи или входящи трансфери, ще разберете. Със сигурност двама основни футболисти ни напускат. Надяваме се хората, които ги заместят, ще се справят. Имаме добри футболисти", започна Панайотов.

"На този етап имаме достатъчно футболисти на всяка позиция. Може би станаха по-малко централните защитници, но ще преценяваме дали да взимаме футболисти на тази позиция. Евгений Сердюк започва наравно с останалите подготовка. Идва от тежка контузия и се надяваме бързо да влезе във форма. Напуснаха ни нападатели, но сме преценили, че на този етап няма да ни свърши работа". 

Николай Панайотов разкри и плановете за подготовка. "Подготовката я започваме в България. Сигурно е, че няма да се ходи в чужбина. Имаме три сигурни контроли. Първата ни с Локомотив Пловдив, след това с Арда Кърджали и Монтана". 

"Решение на ръководството е да не ходим на лагер в чужбина. Не съм казал, че няма да има входящи трансфери. За момента се знае само за изходящи. На позицията и на Георги Русев, и на Симеон Петров имаме достатъчно футболисти. Не мисля, че ще се отслаби отбора. Не мисля, че целите трябва да са различни. Отборът продължава да гони челните места", заяви треньорът на ЦСКА 1948.