Треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, предупреди за силните страни на Крумовград преди двубоя между двата отбора и се надява неговите футболисти да се реваншират за домакинското равенство с Хебър

"Крумовград за новак имат добър облик. Играят агресивно въпреки няколкото негативни резултати. Очаквам хубав, динамичен двубой и да се върнем на победния път."

Рибарски коментира какво е попречило на "червените" да достигнат до успех срещу отбора от Пазарджик.

"С Хебър не успяхме да вкараме повече от един гол. Исках по-рано да реализираме и да се успокоим, но това не стана. Поговорихме с играчите и се надяваме всичко да е изчистено."

Lap.bg
12 снимки

Треньорът е много доволен от трансфера на Никола Илиев и е впечатлен от неговата физическа форма. 

"Никола Илиев го познавам от юношеска възраст. Действително много добър футболист и има огромно бъдеще. радваме се, че избра нас. В добра форма е и се надявам да е с основна роля в състава. Той идва с проведена подготовка, но ще преценим в следващите два дни дали ще бъде в групата."

ЦСКА 1948 е в пълен състав за да гони трите точки идния понеделник.

"За сега нямаме кадрови проблеми, само леки оплаквания. но нищо сериозно."

Към футболистите на отбора има сериозен интерес, а това беше потвърдено и от наставника.

"Не е тайна, че има интерес към наши играчи и ние също имаме към нови попълнения. Има оферти към почти всички футболисти, но на тези въпроси ще отговаря ръководството. Аз съм казал моето желание, никой треньор не иска да се разделя с добри футболисти."

Връщането в игра на Ивайло Човчев е повратен момент и неговата липса се видя най-вече на мачовете срещу ФКСБ в Европа.

"Липсата на Ивайло Чочев оказа влияние. Той положи усилия да се възстанови и се надявам бързо да навлезе отново във форма. Неговите не само голове, но и присъствие са много важни за отбора."