Треньорът на Царско село - Андреа Сасарини, даде оценката си за представянето на "царете" в загубата с 0:2 от ЦСКА 1948. Италианският специалист изрази недоволството си от съдийството, след като двама играчи на домакините получиха жълти картони в началните минути на двубоя.

“Не харесах първото полувреме. Не очаквах да играем по този начин. ЦСКА 1948 изигра стабилна първа част, добър отбор са и заслужено спечелиха двубоя. Трябва да се запозная по-добре с моите играчи. Работим заедно от 20 дни и е трудно за такъв период да окомплектоваш отбора си. Някои играчи дойдоха през последната седмица или преди десет дни. Не е лесно и ни е необходимо още малко време. Но през второто полувреме играхме добре. Стигнахме нивото на съперника, а не както през първото полувреме, да ни превъзхождат“, заяви Сасарини.

„Искам да кажа и нещо друго. Не е нормално в първите десет минути да получим два жълти картона. Царско село е коректен отбор и играе феърплей. Изразявам недоволството си от това“, добави още той.