Бившият нападател на ЦСКА Томи Юрич отново се върна към трудния си период на „Армията“ в изявление в Австралия. Той съжалява, че късно е разбрал, че няма да получи шанс.

 „Като футболист искам да играя във възможно най-много мачове и когато това не става, трябва да търся друго решение. Може би бях прекалено търпелив в периода си в София, но с всичко, което се случи с КОВИД, както и несигурността в Австралия, в определени моменти нямаше опция да се прибера тук. Но ето, че нещата се промениха“, каза таранът пред „The Weekend Australian“.

 „Харесваше ми животът в България, защото е подобен на Хърватия, където имам семейство и прекарвам много от времето си в Европа. Но бях разорачован. Разговорите, които имах с ЦСКА, преди да подпиша, бяха наистина обещаващи. Много от нещата, които ми казаха, бяха точно такива, каквито един футболист иска да чуе, но за съжаление нито едно от тях не се случи. Това направи нещата много по-трудни за мен, но тази страница е затворена“, заяви още Юрич, цитиран от „Мач Телеграф“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.