Бившият защитник на ЦСКА Раул Албентоса разкри преди дни, че клубът ще се раздели с 12-13 от чужденците. Тази седмица испанецът разтрогна своя договор с "червените".

Ilian Telkedzhiev, Lap.bg
28 снимки

"Миналата седмица, в четвъртък, собственикът на клуба ми се обади и ми каза, че ситуацията е много лоша и компаниите им имат много загуби. 90% от клуба се управлява от него с парите на компаниите му и той не може да излезе на сметка от многото чуждестранни футболисти. Всъщност той ми каза, че ще махне 12 или 13 от чужденците в отбора, защото не може да го издържа. Аз бях един от първите, който каза, че съм готов да направя крачка встрани и ще се опитам да помогна на клуба", коментира Албентоса в интервю за "Mundo Deportivo".

В този списък влизат имената на Густаво Бусато, Витаутас Черниаускас, Жеферсон, Брадли Мазику, Рубен Пинто, Греъм Кери, Върнан Анита, Тиаго Родригес, Денис Давидов, Томи Юрич, Евандро, Вив Соломон-Отабор и Рафаел Енрике.

В това число влиза и Едвин Джеси, който е свързван с турския гранд Бешикташ. Договорът на ганаецът изтича след края на сезона и няма да бъде подновен.