Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев, сподели след загубата от ЦСКА с 0:1, че противниковият тим не ги и изненадал с нищо, но просто неговите играчи са пропуснали да реализират положенията, които имаха.

„Да, наистина можем да съжаляваме в днешния ден, защото наистина създадохме ситуации и през първото, и през второто полувреме, но просто завършващият удар не беше на наша страна, от което можем само да съжаляваме. При една от контраатаките на съперника ни отбелязаха гол. След това не можахме да се върнем в мача. Пак създадохме една-две ситуации, но вкарахме един гол, който се отмени“.

startphoto.bg
96 снимки

„Не, не ни изненадаха с нищо. Цяла седмица знаехме силните и слаби страни. Неслучайно създадохме толкова положения и ситуации пред тяхната врата, но просто не можахме да вкараме гол. И двата отбора се познаваме достатъчно добре и трудно можем да се изненадаме“.

„Да, винаги е добре, когато всички привърженици са на стадиона и всеки да подкрепя своя тим. Само можем да съжаляваме“.

startphoto.bg
78 снимки

„Като цяло не сме си фантазирали нещо. Точковата разлика от първите два отбора беше значителна още през зимата, но една победа днес щеше да ни доближи и съответно да ни отдалечи от преследвачите зад нас. Съвсем реално, когато гледаме на нещата, третото място си е напълно възможно и нашата цел, която е този сезон, за първи път да участваме в евротурнирите“.

„Може би трябваше да си вкараме още първата ситуация, когато Бастунов излезе лице в лице с Бусато. Да, шутира, просто нямахме късмет да вкараме гола. Всичко е може би. Каквото и да кажем сега, мачът щеше да тръгне в друго русло, но това е“, заяви Янчев на пресконференцията след двубоя.