Бившият помощник треньор на ЦСКА и наставник на ЦСКА 1948 – Тодор Янчев – сподели пред „Мач Телеграф” впечатленията си от срещата между двата тима. Той заяви, че отборът на Нестор Ел Маестро е заслужил напълно победата.

„На фона на показаното на терена си мисля, че ЦСКА заслужено спечели. След тези две поредни победи наистина тимът вероятно ще напипа верния ритъм. Паузата също дойде навреме за ЦСКА, отбора и треньорите и е видимо, че са работили. Използвали са максимално времето. Нестор Ел Маестро пое отбора на пожар и имаше нужда от малко време, за да наложи своите идеи и виждания за играта. ЦСКА е длъжен да се стабилизира и като игра и като резултати. Радостното е за мен, че Християн Петров показва много добри игри от началото на сезона. Това е радващо. Момчето е и титуляр в националния отбор до 21 години”, започна Янчев.

start-photo.bg
100 снимки

„Не вярвам загубата от ЦСКА да доведе до големи кризи в ЦСКА 1948. Отборът в момента изпитва някакви затруднения, но има много добри играчи в състава. Има основа от класни футболисти. На базата на това си мисля, че нещата ще се оправят. Минаха няколко месеца откакто не съм на работа в клуба, но познавам момчетата. Знам какво могат те и определено това е един много качествен тим. Има и много българи в редиците. Сега им предстои мач с Черно море, а те показват много силни игри от началото на сезона. Те са един от най-добре представящите се отбори не само като домакин, а и като гост. Не се притесняват и имат много добър треньор в лицето на Илиан Илиев. Имат изграден стил на игра и са наистина солидни”, заяви той.

„ЦСКА е гост на Ботев в Пловдив. „Канарчетата” смениха треньора си и се видя импулс в играта им. В последната среща взеха точка от Лудогорец, а не бяха далеч и от трите точки. Ще бъде труден мач за ЦСКА. Но това е ЦСКА, за да побеждава навсякъде. Независимо къде се играе даден двубой”, завърши Янчев.