Новият наставник на ЦСКА Томислав Стипич дебютира с победа в първата контрола на тима, в която "червените" надвиха с 2:0 Беласица.

"Доволен съм, видяхте как играха младите и по-опитните играчи, щастлив съм за момента от показаното. Не е подходящ момент да говорим за отделни футболисти, важен е колективът. Видяхте в лицето на Чорбаджийски един млад играч, който взе и капитанската лента. Трябва да изтъкнем силата на нашия отбор, а не на отделните играчи", заяви той.

"Може да се очаква повече от играта. Играчите показа много енергия и желания. Футболистите спазваха указанията. Не ме разбирайте погрешно – треньорът не е фокусник, не може веднага да се случат нещата. Предстои ни лагер в Банско, резултатите ще се видят", продължи специалистът.

"На 25-и юни ще се присъедини към нас Амос Юга. Изказвам благодарност към хората, които приготвиха терена. В клуба има строго разпределена йерархия. За преговори на договори и привличане на нови играчи се занимава спортният директор. Ако има нещо, ако Турицов или останалите играчи, ще получите информация на официалния сайт", добави наставникът на ЦСКА.

"Няма как да не искам Турицов, той е национал на България, в разцвета на силите си. Играе добре с топката, може да се поработи, но нашата официална цел е да се фокусираме върху подготовката на отбора като цяло. Към голям клуб като ЦСКА е нормално да има спекулации. Няма нищо официално, но да кажем, че това, което има е в публичното пространство, е един коктейл от истина и неща, които предстоят да се случат", завърши Томислав Стипич.