Бившият защитник на ЦСКА - Александър Томаш, коментира срещата на "червените" с Левски, завършила при резултат 3:3.

"Хубавото е, че се получи истинско дерби за феновете. За мен ЦСКА започна по-добре двете полувремена и се доказа, че във футбола най-важна е психиката. ЦСКА е по-стойностният отбор, с по-добрите футболисти. Можеха да затворят мача. Футболът е нелогична игра и трябва да се работи страшно много за психиката. През второто полувреме пак ЦСКА започна по-добре. Левски имаше 4 удара във вратата, от които влязоха 3 гола. За мен имаше един отбор, който имаше идея. Левски показа характер и успеваемост", заяви Томаш пред студио "Дерби". 

"Организационно всички са назад от Лудогорец. Футболно всички се опитват да се противопоставят, като рушат играта. Много малко се опитват да градят. Когато нещата са изравнени, индивидуалната класа може да реши даден мач. Лудогорец отстъпва игрово на това, което беше в годините. Трябва да се радваме на един такъв проект. Много хора казват, че са против Лудогорец, но според мен това е отбор, който се опитва да играе футбол. Никога не съм обръщал внимание на странични фактори. Берое в момента има всички шансове да се намеси там, където иска. Локо (Пд) също показват добри резултати."

"Треньорът се съобразява с насоката на клуба. Ако даден клуб иска да става шампион и да играе футбол, значи той трябва да работи за резултати. Трябва да побеждава всеки един мач. Ако ръководителите изберат този подход, това означава, че трябва да се налагат футболисти с опит", допълни специалистът.