Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, трудно прикриваше яда си от представянето на своя отбор срещу Славия (1:1).Той обаче е доволен, че тимът държи съдбата в ръцете си.
"Не съм доволен от играта ни през второто полувреме На почивката говорих с футболистите за нашите грешки, а малко след това получихме гол от тъч и след това не можем да се познаем. Трябва да играем по начина, по който искаме, независимо какво се случва. Пролича си хаоса. Ние дойдохме да се надиграваме и да си вземем мача. Момчетата се старят, но трябва време за това, което искам.
 
Попитах футболистите къде сбърках на полувремето,  говорих съвсем нормално. Убедих се, че трябва да съм брутален понякога.  Те са нашите футболисти на Локомотив Пловдив и аз трябва да ги подкрепям и защитавам. Всичко си зависи от нас. Ние държим съдбата в ръцете си, така че се надявам да влезем в шестицата. Няма да коментирам нещата, които се случиха на терена, не зависеха от мен.
 
Имам футболист, който ще ми даде ротация и ще даде разлика, но няма да можем да го оправим дори за Левски. През цялата година държахме четвъртото място и преди няколко кръга паднахме до шесто. Имаме проблеми след зимната пауза, вътрешни проблеми, но ще се справим“, коментира Томаш.