Наставникът на Етър - Александър Томаш, сподели впечатленията си от нулевото равенство с Левски

"За нас всеки мач е труден, но ние влязохме от една много лоша ситуация, от психологическа гледна точка. Мога да похваля момчетата за себераздаването и агресията. Нещото, което ме ядосва, е, че трябваше да победим. Не можахме да реализираме", заяви Томаш веднага след срещата. 

"Като видях състава им, знаех как ще играят. За 3-4 минути успях да кажа на момчетата как да застанем, така че да неутрализираме техните бекхалфове. Всичко е до желание, раздаване, много психология и да го искаш. Реално, на нас ни трябват точки." 

"Има хора, които си мислят, че е лесно и само коментират, но аз си обичам професията. Не ни трябва допълнително самочувствие, трябва да бъдем реални. Трябва да са готови да се жертват за всеки и да си реализират ситуациите. Ако трябва да съм честен, преди паузата реализирахме веднага. Дали е до майсторство, дали до концентрация... Аз мисля, че е до пари, защото класата струва пари", довърши специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.