Старши треньорът на Левски – Георги Тодоров, говори след загубата на неговия тим с 0:1 от Царско село. Той не остава доволен от многото допуснати грешки, като се надява скоро да има развитие около привличането на нови играчи.

Тодоров коментира и евентуалният трансфер на Уесли Ната.

„Това ни е отборът и, когато се допуска толкова брак в действията, е нормално да изглеждаме по този начин. Опитахме. Далеч съм от мисълта, че момчетата не са се раздавали, но нищо не се получи. На празна врата не можахме поне да израним, но в момента това ни е състоянието. Трябва да видим с какво разполагаме и тогава да имаме някакви претенции“.

„С право феновете са недоволни. Ние губим мач, за кой път вече нямаме победа от началото на годината. Но трябва реално да гледаме с какво сме разполагали преди. Аз съм последният човек, който е виновен за това състояние. Има хора, които струват доста пари, но какво показват. Без нови хора трудно ще се промени ситуацията. Матео не е играл от пет, шест месеца, не може да изкара цял мач. Една промяна на бека и става хаос. В средата на терена имаме само Юруков, типичен халф. Той беше контузен и не можа да изкара целия мач. В предни позиции доста брак се допусна. Ако имаше желание от хората в предни позиции нещата можеха да се преодолеят, да променят нещо. Това ни е състоянието и трябва да бъдем търпеливи. Трябва още хора в защита, в средата на терена, за да има креативност, да може да се влияе на мача. Виждате влизат хора 2002, 2003 година, които играха вчера с юношите“.

Антон Узунов
91 снимки

„За Ната трябва да питате собствениците. Трябваше на 15-и да дойде, но нещо се промениха нещата. Впечатлен съм от този футболист. Ако стане този трансфер ще бъде добре за Левски“.

„Последното нещо, което мога да кажа е, че липсва мотивация. Много грешки допуснахме, нямат това самочувствие. Левски няма да се бори за оцеляване. Ако останем в това състояние, ще ни бъде тежко. Но се надявам наистина да дойдат хора, които да променят облика на отбора. Няма друг начин. Не сме конкурентоспособни на Лудогорец, ЦСКА“.

„Засега няма развитие около Божинов и Боби Цонев. Но се надявам в следващите дни да има развитие, за да заприличаме на отбор“, заяви Тодоров на пресконференцията си след мача.