Предводителят на Спартак Варна – Тодор Киселичков, остана доволен от показаното от своите футболисти при равенството – 2:2, срещу Славия в София. Според треньора „соколите“ работят все по-добре и не е случайно, че два поредни мача нямат поражение в efbet Лига.

„Не ни достигна класичка и рутина в самия мач. Успяхме да поведем два пъти и се получиха накрая нещата, че не задържахме резултата в наша полза. Допуснахме грешка при статично положение, след което феноменално изпълнение на Славия. Борихме се доста, вкарахме два гола. Нямаше да е незаслужено да спечелим, но завършихме наравно“, започна Киселичков.

start-photo.bg
86 снимки

„Завъртяха се доста хора на различни позиции. В интерес на истината тренираме тези неща и не се притеснявах как ще изглеждаме в защита. По-скоро се опасявах от статични положения, от наши неправилни отиграване в предмостието на вратата. Момчетата се справиха добре, работим всички, тъй като сме отбор. Би трябвало човек, който замени друг, да се представи подобаващо“, продължи треньорът на „соколите“.

„Мисля, че днес имахме още положения в атака, които не успяхме да ги развием, както на мен ми се иска. Понякога прибързвахме с подаванията, грешни решения, но това са ситуации, които трябва да се отиграят майсторски. Надявам се вече да ги отиграваме по-добре. Денис вкара два гола, той и в другите мачове имаше положения. Може би срещу Локомотив Пловдив нямаше късмет да вкара. Старае се много и тренира, така че се радвам, че вкара два гола днес, но и за целия отбор. В случая той е нашият нападател в този мач и материализира усилията ни, това му е работата. Левски има един мач преди нас, но те са много силен отбор. Надявам се да стане празник във Варна, както беше с Черно море. Атмосферата беше невероятна. Искам да се представим добре, и ако имаме шансове да спечелим мача. Затова ще се готвим цяла седмица и това е нашата цел. Поздравявам публиката ни днес. От името на целия отбор благодарим за подкрепата. Надявам се с всеки следващ двубой те да остават все по-доволни“, завърши Тодор Киселичков.