Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, е напълно убеден във възможностите на своите футболисти и вярва, че „червените“ ще стигнат до финала на турнира за Sesame Купа на България.

На ½-финалите ЦСКА 1948 се изправя срещу Локомотив София, като в първата среща „червените“ взеха аванс след победа с 3: на стадиона в квартал „Надежда“. Реваншът е насрочен за 10 май, сряда, от 19:00 часа в Бистрица.

„Мина първото полувреме на полуфинала, а утре е второто. И двата отбора искат да продължат напред, но аз съм убеден във възможностите на нашия отбор. Трябва да подходим още веднъж сериозно и да направим решаващата крачка, за да се класираме на финал“, заяви той.

Startphoto.bg
11 снимки

ЦСКА 1948 спечели първия мач срещу Локомотив с 3:2, но след това влезе в неприятна серия от три кръга в първенството без победа.

„Когато не побеждаваш, а имаш високи амбиции, не е добре. Хубавото е, че точковата разлика с четвъртия се запази, но това не ме успокоява. Извадихме си поуки от последните мачове и гледаме напред. Вярвам, че утре ще видя хубавото лице на нашия отбор“, продължи Янчев.

В последния мач „червените“ паднаха с 0:1 от Славия, а утре ще бранят гол преднина срещу столичния Локомотив.

LAP.bg
10 снимки

„След загуба настроението винаги е по-ниско, но силният е силен тогава, когато падне и успее да стане. Тук е моментът да реагираме и да покажем желанието ни да играем финал. Голът аванс си е гол аванс, но нищо не е решено“, каза още бившият халф на ЦСКА.

„Чочев е напълно готов и тренира. Той записа малко време на терена в последния мач. Мога да разчитам и на него, и на Карагарен. За съжаление, не съм обнадежден за завръщане на Бидунга до края на шампионата. Ако го направи, това ще бъде истинско чудо“.

„Всичко може да стане след края на сезона. Има си ръководство, което ако не е доволно, може да вземе мерки. Не се притеснявам. Един треньор винаги е зависим от резултатите и от своите работодатели. Никой не ми е поставял ултиматум. Всекидневно имам разговори с ръководството. От седем дни в седмицата, в шест разговарям с ръководството. И като бием, и като паднем, нашите разговори продължават“, каза още Янчев.