Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев сподели какво мисли след победата на своя отбор над Септември с 3:1. Наставникът каза, че не е доволен от началото, но призна, че класата си е проличала.

"Казах на моите играчи, че Септември разполага с много добър и млад състав, а ако го оставиш да играе, може да ти създаде проблеми. Не влязохме много добре в мача, може би имаше умора и от мача с Ботев, но това не е оправдание", започна Янчев.

"На полувремето казах на момчетата, че предоставяме прекалено много топки, с които играят спокойно. Не бяхме близо до тях. Класата обаче си пролича. Визирам най-вече първия гол на Чочев. Статичните положения са част от играта и много наблягаме на тях. Прекалено много дадохме инициативата на Септември, което на мен не ми хареса. Имаме нужда от човек там където изпробвахме Радослав Кирилов. Георги Русев се справя също чудесно. Тази роля не му е чужда, така че съм доволен", продължи специалистът.

"Гледаме си мачовете, които предстоят. На дневен ред са празниците и искам да поздравя цяла България. Фокусираме се върху следващия съперник, не мислим за първите два отбора", завърши Янчев.