Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев даде пресконференция преди утрешния мач срещу Локомотив Пловдив от 27-ия кръг на efbet Лига. Той заяви, че отборът му е изцябо фокусиран върху предстоящия двубой, а едва след него ще се мисли за полуфинала за Купата на България.
„Изправяме се срещу един от водещите отбори у нас. Както и да погледнем, Локомотив Пловдив винаги е бил сред топотборите в България, както и този сезон. Очакваме сблъсък между два отбора, които играят хубав футбол.
 
Изцяло фокусът ни е към предстоящия мач срещу Локомотив. Той е на дневен ред. Искаме да се представим добре и да продължим добрата си серия. Има време до мача за Купата. За полуфинала с Локомотив София ще мислим от събота вечер.
 
Не се успокояваме, че увеличихме преднината си с две точки пред четвъртия в класирането. Имаме проблеми с някои играчи. Симеон Петров е наказан. Трайно контузен е Джонатан, който тази седмица претърпя операция. . Бидунга все още има здравословни проблеми и се надявам по-бързо да се върне в строя“, коментира  Янчев.