Константин Папазов, който е акционер в Левски, съжали за изпуснатата победа над ЦСКА в края на мача. Минути преди изтичането на 90-те минути Али Соу се разписа във вратата на "сините" за крайното 3:3.
"Съжаляваме за изпуснатата победа, защото тя щеше да ни даде допълнителна емоция и най-важното – награда за всички тези на стадиона и тези, които в последните три месеца спасиха Левски. Убеден съм, че феновете са доволни от момчетата. Във вторник мачът ще бъде най-голямата награда за тях. 
 
Наско Сираков си тръгна ядосан, защото е роден победител. Но в спорта без грешки не става. Здравко Димитров се втурна на контраатака и сбърка. Вместо 4:2, стана 3:3. Нормално е да боли, има го в спорта.
 
В момента този отбор има нужда от самочувствие. Трябва да сме реалисти, да сме доволни от работата на Георги Тодоров и най-важното да вдигнем самочувствието на момчетата. Колкото страдаха феновете, толкова страдаха и те. Играчите не трябва да бъдат критикувани, а окуражавани, те са част от спасението на Левски", заяви Папазов пред журналистите след края на дербито.