Лудогорец представи новото си попълнение Матиас Тисера. Аржентинският нападател облича зелената фланелка, след като премина при разградчани от Атлетико Платенсе. 

Лудогорец 
5 снимки

"Радвам се, че съм в Лудогорец. Играя като централен нападател, но може да играя и по двете крила. Идвам с целта да помогна на Лудогорец да изпълни своите цели. Ще се опитам да дам всичко от себе си. Искам да станем шампиони, а след това да помогна и за мачовете в Европа", заяви Тисера. 

"Беше доста трудно решение да дойда тук, но това, че се запознах с играчите и клуба, ми помогна да дойда. Знам доста за българския футбол. Трябва да играем добре, за да спечелим купите, за които се борим. Решението да дойда тук го взехме заедно с жена ми. Предпочетох да играя в европейски град в България, това също допринесе за решението ми. Искам да се развивам в Европа." 

"Говорих с Хорхе Броун, който ми каза доста добри неща за клуба и организацията. Каза ми, че клубът се бори за всички титли, а хората в клуба помагат винаги. Това също допринесе за идването ми. Той ми даде поглед върху всичко това." 

Lap.bg
13 снимки

"Футболът в Аржентина е революционен, там се играе по-твърдо, тук е по-тактически. Може би това е голямата разлика. В латинска Америка се играе по-твърд футбол." 

"В добри отношения съм с отбора, винаги съм готов да дам всичко от себе си. Боря се за всяка топка. Харесват ми Луис Суарес, Кун Агуеро и Лаутаро Мартинес." 

"В този момент националният отбор не ми е приоритет, току-що дойдох в клуба все пак. Мисля да дам всичко от себе си, да тренирам добре и да допринеса по някакъв начин за успехите. Очаквам скоро да вляза в игра, за да помогна на отбора.

Какво сподели техническият директор на клуба - Козмин Моци, относно трансфера вижте ТУК!!