Авторът на решаващия първи гол за Левски срещу Арда Хали Тиам е доволен от трите точки. Той разкри и тайната на попадението си, което беше доста красиво и което не остави никакъв шанс за реакция на вратаря Иван Караджов. 

"Всеки мач за нас е важен и трябва да играем по този начин. Победихме, сега трябва да се подготвим за следващата среща. Видях Найджъл, че е на хубава позциия, опитахме да направим 1-2 подавания, но после ми се откри позиция за стрелба и не се забавих, а стрелях", заяви Тиам. 

Халфът, който от доста дълги години вече се подвизава в Европа, коментира горещата тема от последните дни с расизма. Той е категоричен, че в България не е ставал жертва на такива низости, както и в Унгария, където игра дълго преди това. 

"Честно да ви кажа, не съм имал проблеми с расизъм нито в България, нито в Унгария. Ако се случи нещо такова, всеки път го казвам, трябва да се говори с тези хора и да се спре това нещо. Расизмът във футбола е проблем по целия свят. Това е много комплицирана тема и трябва да се говори с хората, които правят такива неща, за да се променят", заяви Тиам.