Ръководството на ЦСКА ще следи под лупа изявите на четирима свои футболисти до края на сезона.  Федерико Варела, Йоан Баи, Бисмарк Чарлс и Яник Вилдсхут ще напуснат "Армията", ако не убедят с изявите си, че имат място в отбора, пише "Мач Телеграф". 
 
Договорите на футболистите с "червените" не изтичат през лятото, но ще се стигне до раздяла, ако не покажат добри игри. Нито един от тях не е твърд титуляр, макар че Вилдсхут доста често започва сред 11-те. Варела често е измъчван от контузии и рядко е в оптимална кондиция, което му пречи да покаже най-доброто от себе си.
 
Йоан Баи бе първият привлечен в началото на този сезон, но така и не успя да си спечели титулярно място. 
 
При Бисмарк Чарлс отстъплението е повече от видимо. Той е вече над година на "Армията" и миналата му пролет беше силна, като вкара 2 пъти в 12 срещи в елита, а освен това се превърна в герой, носейки Купата на България на "червените", след като вкара на Арда във финала. Оттогава досега, в 14 срещи той няма нито един гол.
 
Вилдсхут все още няма гол в efbet Лига вече над 23 часа, или по-точно в 1393 минути. Ако той не промени по някакъв начин своето представяне, през лятото е съвсем реалистично да му се търси нов клуб.