Наставникът на Славия, Александър Тарханов, остана доста разочарован от слабата продукция на неговия тим при загубата с 0:2 от Царско село в последен мач от 20-тия кръг на efbet Лига. 

Въпреки много слабости, които рускнакът смята, че са показали неговите момчета, той затвърди, че в отбора не бива да има страх от изпадане. 

"Всички мачове са важни. Ние загубихме поради много слаба организация в нашия тим. В този мач Царско село беше много стегнат, много организиран и това бе причината те да победят", започна специалистът. 

Дните са тежки и за Славия, и за мен. Проведохме четири срещи на добро ниво, но на петата показахме слабост. Не само загубата е причина да говоря така пред вас - виждам много слабости. Отстъпваме в единоборства, липсва организация в атака и защита. След като Ради Кирилов не може да вкара, никой друг не може да постигне това". 

Ние имаме отборна игра, която обаче не можем да покажем така, както позволяват възможностите на играчите. Можем да се подобряваме, аз съм сигурен. Още на загрявката аз видях, че на отбора му е тежко. Подкрепям думите на президента - нито е моментът да се страхуваме от изпадане, нито е времето за паника".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.