Младият бранител на Левски - Георги Александров мечтае за Лига Европа още това лято. Според него това би бил най-хубвият подарък за феновете на тима. 
 
"Евентуално участие в Лига Европа ще бъде един подарък за феновете и всички неволи, които им причинихме с представянето си. Другият сезон, естествено, целите ще бъдат по-големи", заяви той пред Мач Телеграф.
 
19-годишният Александров отдава колебанията в играта на Левски на липсаат на опит в отбора.
 
"Млад отбор сме. Имаме много футболисти на моята възраст. Един мач играем силно, след това слабо. Това се отразява на цялостното ни представяне. Всички опитни ни помагат. На първо място са Славиша Стоянович и помощниците му, после идват съотборниците Ники Михайлов и Валери Божинов, а към тях трябва да прибавим Звонимир Микулич и Драган Михайлович", обясни той.
 
Талантът призна, че никога няма да забрави дебюта си за мъжкия тим на "сините".
 
"Дебютът ми срещу ЦСКА беше невероятно преживяване макар и да загубихме. Винаги съм мечтал за този момент. И той се сбъдна. Чест и привилегия е за всеки футболист да излезе с фланелката на Левски.
 
От дете чаках дебюта си за клуба. За пръв път стъпих на "Герена" като футболист на 7 години. Още дори не бях започнал училище. Иначе на трибуните съм от по-рано. Аз живея буквално на 200-300 метра от стадиона. Досега не съм бил далеч от Левски, само 5-6 месеца, когато не ми бяха предложили договор и бях принуден да продължа кариерата си във Витоша Бистрица", обясни защитникът.