Ръководството на ЦСКА 1948 изпрати поздравителен адрес до Ботев Пловдив, съобщиха от "жълто-черния" клуб. От столичния тим поздравяват "канарчетата" за усилията за откриването на стадион "Христо Ботев". Писмото е подписано лично от изпълнителния директор на столичани г-н Добрин Гьонов.
 
"Уважаеми представители на ПФК Ботев, ФК ЦСКА 1948 изпраща своите сърдечни поздравления към Вашия клуб за откриването на стадион "Христо Ботев"! 
 
Всички ние осъзнаваме колко много усилия стоят зад финализирането на подобен проект! Изграждането и модернизирането на спортното съоръжение е крачка към завръщането на българския футбол към най-славните му дни и успехи. 
 
Ботев Пловдив даде още един пример за това как усърдната работа, постоянството и упоритост рано или късно дават своя резултат, а доказателство за това е завършването на стадион „Христо Ботев". 
 
Вярваме, че с методиката Ви на работа и амбициозните Ви планове за бъдещето, най-доброто за ПФК Ботев тепърва предстои! До нови срещи на терена!", се казва в поздравителния адрес на ЦСКА 1948.