Половината от двубоите на редовния сезон в efbet Лига вече са в историята. Цели 19 точки разделят съперниците Славия и Спартак Варна.

Светослав Вуцов и Иван Дичевски са двама от най-младите и талантливи вратари в родното първенство. Техните отбори се срещат отново този уикенд. Срещата този път е в крепостта на „белите“. Първият мач между Славия и Спартак Варна предложи изключително шоу, а ние очакваме това да се повтори.

Славия е домакин в мача, а те нямат загуба на собствен терен. Вратарят на тима Светослав Вуцов се надява, че ще измъкнат трите точки и така ще дадат началото победна серия.

„Вече играем мач за мач. Не гоним някакви цели гледаме да си играем нашия футбол. Да израстваме индивидуално и като отбор и да се развиваме напред“, каза Вуцов за предаването „Преди кръга“ по DIEMA SPORT.

Спартак Варна не влиза като фаворит в мача, но това няма да им попречи да покажат добрата си форма от последните мачове под ръководството на Тодор Киселичков.

„Мисля, че всеки може да види разликата от първите ни мачове и сега. Вече допускаме много по-трудно положения пред нашата врата. Генерално положенията пред нашата врата са много по-малко“, каза стражът на варненския тим.

Срещата от 16-ия кръг на efbet Лига е в неделя, 30 октомври, от 12:45 часа. Двубоят ще бъде излъчен на живо по DIEMA SPORT, а развитието му минута по минута ще можете да следите в Gong.bg.